元朗陳列室

北歐風格注重回歸自然的精神,融合細致材質與色彩、實用功能家具,裝飾瓷磚、擺飾的互相配搭,讓空間呈現一種年青、舒適的北歐核心價值。

店長介紹

陳列室整體以簡約工業風設計,是時下很多追求個性年輕人嘅最愛。店內有一組現時最流行嘅開放式廚房,以型格玻璃飾面效果塑造出外觀形象,櫃身則採用E1防潮板芯和鋁合金平衡支架建製,人性化設計令人一見傾心;加上大量特色五金配件,可供客人多種選擇。

陳列室亦同時展出精選熱賣傢俬,如收納式伸縮餐台,設計兼顧實用性與美觀性,極慳位嘅特點係納米樓不二之選。想做衣櫃,又想做電視機櫃,不如將佢哋溝埋一齊,變成最貼心的電視趟門衣櫃,可儲衣物同時,電視又不佔任何空間,亦可以做成獨立衣帽間;其他收納方案,如儲物地台,特別之處,是面料耐磨阻燃(N料),用幾耐都好似新嘅一樣。

LEGO係小朋友嘅至愛,LEGO板和上床下櫃組合融合為一,除了善用兒童房嘅空間外,亦為小朋友制造一個娛樂嘅好地方。

書房/客房可隨時變身,店內現正展示一款今年最流行既多功能下翻床連書枱組合,請親臨元朗門市陳列室,體驗 CENTRO 獨有嘅魅力創意。

元朗店店長

其他相關資訊
陳列室資料
傳真
+852 2174 0130
營業時間
(每日) 上午11:00至晚上9:00